Boloňské ragů z vyzrálého hovězího masa. Bez lepku. 360g
199,00 Kč/ks
HOVĚZÍ GULÁŠ
(určeno k přímé spotřebě)
Guláš z vyzrálého hovězího masa. Bez lepku. 630g
139 Kč/450ml
HOVĚZÍ VÝVAR
(vaření)
24 hodin tažený hovězí vývar. Pouze z našeho masa a kostí.
95 kč/ks
HOVĚZÍ PAŠTIKA
(určeno k přímé spotřebě)
Domácí čistě hovězí paštika, BEZ LEPKU
119 kč/0.048g
SUŠENÉ MASO
(určeno k přímé konzumaci)
Sušené hovězí je to nejlepší ze všech druhů sušených mas. Je to hlavně kvůli výborné chuti a také skvělým nutričním hodnotám, které hovězí maso nabízí.
389,00 Kč/kg
HOVĚZÍ PÁRKY
(Určeno k přímé spotřebě)
Párky z hovězího masa. Bez lepku. Vítěz soutěže Regionální potravina Královehradeckého kraje v kategorii tepelně opracované masné výrobky.
440 Kč/kg
HRUDÍ
(omáčka, pečení, vývar - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Hrubé vlákno, vyšší podíl tuku, vhodné na pečení a vaření.
320 Kč/kg
ŽEBRO S KOSTÍ
(gril, pečení - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Libový plátek přechází do prorostlé střední části spojené s kostí. Skvělé na pečení, vývary či vaření.
620,00 Kč/kg
ŽEBRO BEZ KOSTI NA GRIL
(gril, pečení)
Libový plátek z přední části žeber.
370,00 Kč/kg
KLIŽKA
(guláš, pečení - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Jemné maso s vyšším obsahem šlach a kolagenu, vhodné na guláš.
400,00 Kč/kg
HUSIČKA
(guláš, pečení - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Šlachovitá část přední kližky.
430,00 Kč/kg
KARABÁČEK
(guláš, pečení, steak - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Jemné svaly s vyšším obsahem kolagenu, výborný na pečení.
505,00 Kč/kg
PLECOVÝ ŠTÍTEK
(gril, steak, ragů - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Nízký, lehce problaněný sval z plece určený na gril.
490,00 Kč/kg
PODPLEČÍ
(gril, dušení)
Jemné, mírně mramorované maso vhodné na pečení, dušení i grilování.
630,00 Kč/kg
PODPLEČÍ STEAKOVÉ
(gril, steak - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Nízký plátek, jemně mramorovaný. Vhodný ke grilování vcelku. Servíruje se nakrájený na tenké plátky přes vlákno.
Velmi jemné maso z plece vhodné na dušení, pečení, grilování.
740,00 Kč/kg
LOUPANÁ PLEC
(gril, steak - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Je prorostlá šlachou. Ta však při pomalé úpravě změkne.
505,00 Kč/kg
VELKÁ PLEC
(gril, steak - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Libové, šťavnaté maso z přední části nad lopatkou.
700,00 Kč/kg
KRČNÍ FILET
(gril, steak - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Jemné maso uvnitř krku navazující na sval vysokého roštěnce. Výborný na gril.
440,00 Kč/kg
KRK
(pečení, mletí, burger - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Prorostlé maso se silnějšími vlákny pro přípravu guláše, pečení, dušení.
430,00 Kč/kg
OSSO BUCO
(pečení - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Plátek z kližky s morkovou kostí k pečení a dušení.
1520,00 Kč/kg
T BONE
(steak - NUTNO OBJEDNAT PŘEDEM)
Dva druhy masa (nízký roštěnec a svičková). Steakové maso s kostí.
370,00 Kč/kg
PUPEK
(mletí, vývar, vaření - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Měkká část hovězího břicha bez kosti. Určený na vaření a pokud je méně prorostlý vhodný i ke grilování.
700,00 Kč/kg
PUPEK FLANK
(gril, steak - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Prorostlý vytrénovaný sval ze spodní části slabiny. Křehké maso grilované vcelku a krájené přes vlákno.
770,00 Kč/kg
PUPEK FLAP
(gril, steak - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Lehce prorostlý, mramorovaný sval ze střední části pupku. Zpracování stejné jako u flanku.
580,00 Kč/kg
VRCHNÍ ŠÁL
(gril, steak, rolování - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
"top round steak": velmi libová část zadní kýty s jemnými vlákny. Možno použít na závitky, pečení, steak.
530,00 Kč/kg
SPODNÍ ŠÁL
(gril, steak, rolování - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
"bottom round steak": část zadní kýty s hrubším svalovým vláknem. Libové maso vhodné na dušení a pečení.
630,00 Kč/kg
VÁLEČEK
(gril, steak, omáčka - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Dokonale libové zadní maso. Váleček je čistý, kulatý sval, který je pravidelný a hladký. Použít jej můžeme na roastbeef, tatarský biftek, či jej dusit.
660,00 Kč/kg
HOLUBIČKA
(steak - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Sval ve tvaru nepravidelného trojúhelníku. Vyznačuje se povrchovým krytím lojem a krásným mramorováním. Perfektní na gril.
920,00 Kč/kg
HRUŠKA
(steak - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Jemné maso, které se hodí na gril. Umístěna je v horní části kýty.
1270,00 Kč/kg
SVÍČKOVÁ
(steak, tatarský biftek - NUTNO OBJEDNAT PŘEDEM)
Svalovina pod páteří, křehké, jemné, vláknité a libové maso. Perfektní na přípravu steaků.
725,00 Kč/kg
OŘECH
(tatarák extra, gril, dušení - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Libová část z předku zadní kýty. Ořech se skládá ze tří částí svaloviny, které se od sebe oddělují. Lze ho péct, ale připravíme z něj i vynikající minutku.
689,00 Kč/kg
MALÝ OŘECH
(gril, steak - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Část masa z přední strany zadní kýty. Šťavnaté maso, ideální na steak.
820,00 Kč/kg
PLÁTEK Z VELKÉHO OŘECHU
(steak, pečení - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Nízký sval z kýty. Jemně grilujeme vcelku a poté krájíme na slabé plátky.
1030,00 Kč/kg
NÍZKÝ ROŠTĚNEC
(steak, rostbeef - NUTNO OBJEDNAT PŘEDEM)
Hřbetní část masa známá jako "top lion steak" nebo jako "sirloin steak".
1080,00 Kč/kg
NÍZKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
(steak, rostbeef - NUTNO OBJEDNAT PŘEDEM)
Hřbetní část masa známá jako "top lion steak" nebo jako "sirloin steak".
1050,00 Kč/kg
VYSOKÝ ROŠTĚNEC
(steak - NUTNO OBJEDNAT PŘEDEM)
Jemné, tukem prorostlé maso. Jedno z vůbec nejlepších mas pro přípravu steaků. Ze střední části roštěnce lze vyřezat tzv. rib eye steak.
1100,00 Kč/kg
VYSOKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
(steak - NUTNO OBJEDNAT PŘEDEM)
Jemné, tukem prorostlé maso. Jedno z vůbec nejlepších mas pro přípravu steaků. Ze střední části roštěnce lze vyřezat tzv. rib eye steak.
620,00 Kč/kg
KVĚTOVÁ ŠPIČKA
(steak, pečení, minutky - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
"rump steak": jemé maso z horní části zadní kýty. Květová špička je skvělá především na minutkovou přípravu.
470,00 Kč/kg
OPONKA
(steak - BĚŽNĚ DOSTUPNÉ)
Asi 5cm široký proužek masa slouží jako hlavní sval bránice. Sval z hrubšího vlákna se používá jako jedinečná pochoutka na gril.
360,00 Kč/kg
LÍČKA
(omáčka, vaření - NUTNO OBJEDNAT PŘEDEM)
Bochánky masa z lícních kostí do omáčky.
480,00 Kč/kg
VEVERKA
(steak - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
"hanger steak": oválný sval z vnitřní části hřbetu známý svojí specifickou chutí způsobenou umístěním v blízkosti jater. Lze upéct na grilu nebo na pánvi.
200,00 Kč/kg
OHÁŇKA
(vaření - DOPORUČUJEME OBJEDNAT)
Kosti ocasu obalené krátkým masem na výbornou polévku.
close me
K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte. Více o cookies